JoJo Siwa

Kdo je JoJo Siwa?

Jojo se ve skutečnosti jmenuje Joelle Joanie Siwa, a narodila se 19. května 2003. Je to americká zpěvačka, tanečnice, herečka a osobnost YouTube. Jojo a její matka Jessalynn Siwa se objevily ve dvou sezónách na Dance Moms. Jojo je známá i svými singly „Kid in a Candy Store“ a „Bumerang“. Jojo denně zveřejňuje příspěvky na svém kanálu YouTube „Its JoJo Siwa“ o svém každodenním životě. Byla jednou z 100 nejvlivnějších lidí na světě na každoročním seznamu Time v roce 2020.

Osobní život JoJo

JoJo začala chodit s hvězdou TikTok Mark Bontempo v roce 2020. Jejich vztah začal v srpnu a nakonec skončil v listopadu.  

V lednu 2021, Siwa vyšla jako součást LGBTQ + společenství. JoJo dodala, že nechce nálepkovat svou sexualitu a ve skutečnosti nezná odpověď. 

JoJo Siwa veřejně prozradila, že je ve vztahu se svou nejlepší kamarádkou, Kylie Prew, v únor 2021. Později uvedla, "Technicky bych řekl, že jsem pansexuál, protože takový jsem vždy byl celý můj život, můj člověk je můj člověk." Ve stejném rozhovoru Siwa zmínila, že také používá výrazy „gay“ a „queer“.

Kontroverze JoJo Siwa

JoJo vydala make-up kit v jednom bodě své kariéry. Ukázalo se, že tato kosmetická sada je šněrovaná Azbest a stažena z trhu. JoJo Siwa se za tento incident veřejně omluvil.

Dababy, slavný zpěvák, vydal píseň s názvem "Beatbox" dne 19. března 2021. Tato skladba se prosadila 4 milionů zobrazení. Fanouškům se očividně líbila, ale s jednou z jejích linií byl problém, "N*gga, ty ab*tch, JoJo Siwa (B*tch)". JoJo nikdy nesdílela svůj názor na tento incident, ale James Charles ho neměl. Dababy veřejně vyzval na Twitteru "Může někdo prosím vysvětlit, proč Dababy shazuje JoJo Siwa, když je 10krát bohatší, o 12 let mladší a o 2 palce vyšší než on?". Dababy okamžitě zareagoval, aby nedorozumění objasnil „@itsjojosiwa, moje 3letá princezna je vaší fanynkou číslo 1. Koupil jsem jí všechny produkty, které máš. Myslí si, že jsi ty. Nedovol jim, aby sis myslel, že jsem s tebou někdy měl problém. Moje slovní hříčka jim prostě přerostla přes hlavu. Všechna láska na mé straně, shawty. Zářit dál!" Jak se ukázalo, vůbec to nemělo za cíl distancovat JoJo. DaBaby ve skutečnosti používá její jméno při hře se slovy, aby označil své nepřátele za slabé. „Siwa“ je homofonní výraz „vidět proč“. Dababy se ve skutečnosti jmenuje Jonathan Kirk a hádejte co? Jeho přezdívka byla také JoJo, když byl mladý. To znamená, že řádek lze číst jako „Jonathan vidí proč“. 

JoJo Siwa nikdy veřejně nevyjádřila své myšlenky o tomto incidentu ani neodpověděla na Dababyho tweet.

Kolik vydělává JoJo Siwa? Čistá hodnota!

Odhaduje se, že čisté jmění JoJo skončilo $ 20,000,000 od 2021.

Je docela slavnou hvězdou YouTube, ale její výdělky na YouTube jsou daleko od jejího primárního zdroje příjmu. 

JoJo vlastní svou řadu mašliček do vlasů s britským módním řetězcem Claire's a různé bytové dekorace, kosmetické doplňky. Má dokonce celek řada panenek věnované jí ve spolupráci s American store JC Penney.

JoJo měla během své kariéry několik televizních vystoupení a dokonce se objevila ve hře. JoJo Siwa podepsal smlouvu s Nickelodeon, aby se objevil ve filmu s názvem Vyhrknout! a televizní seriál Lip Sync Battle Shorties. Je také hratelnou postavou v závodní hře Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix.

Proslavila se také mnoha písněmi, které vytvořila. JoJo vyrazila na své DREAM Tour ve spolupráci s Nickelodeon, aby vystoupila na živém koncertě před svými fanoušky.

JoJo na sociálních sítích

  • itsjojosiwa Následovníci TikTok: 37,000,000
  • itsjojosiwa Sledující na Instagramu: 11,000,000
  • JoJo Siwa! Sledující na Twitteru: 618,200
  • Jeho JoJo Siwa Předplatitelé YouTube: 12,300,000
  • JehoJoJoSiwaGames Twitch Sledující: 15,400

JoJo singly

  • JoJo zaznamenal "Bumerang" v roce 2016 a byla oceněna asociací Recording Industry Association of America s 2× Platinové certifikace.
  • JoJo zaznamenal „Dítě v cukrárně” a „Držte drama“ v roce 2017. Oba byli oceněni asociací Recording Industry Association of America s Zlatá certifikace.
  • JoJo zaznamenal „Každá holka je super holka“, “Vysoké boty”, a “Jen se lepší” v roce 2018. Ten druhý je součástí SEN. Hudební album Music.
  • JoJo zaznamenal "Bop!" v roce 2019 jako součást Slavit hudební album.
  • JoJo zaznamenal "Nepřetržitě" v 2020.

JoJo alba

  • Album DREAM. The Music byla vydána 16. listopadu 2018 společností Viacom International. Formát: Digitální stahování, streamování a umístění 22. v USA Kid nejprodávanější hudební album.
  • Album Celebrate byla vydána 12. dubna 2019 společností Viacom International. Formát: Digitální stahování, streamování a umístění 12. v USA Kid nejprodávanější hudební album.
  • JoJo album Rockin' Christmas byla vydána 13. listopadu 2020 společností Viacom International. Formát: Digitální stahování, streamování a umístění 17. v USA Kid nejprodávanější hudební album.

JoJova bibliografie

  • 2017 JoJo's Guide to Sweet Life: #PeaceOutHaterz
  • 2018 Věci, které miluji: Kniha o přátelství
  • 2018 JoJo Loves BowBow: Den v životě nejroztomilejšího psa na světě
  • 2018 JoJo's Guide to Make Your Own Fun: #DoItYourself
  • 2018 JoJo a BowBow jdou na scénu
  • 2019 JoJo and BowBow: Candy Kisses
  • 2019 JoJo and BowBow: The Posh Puppy Pageant
  • Rolničky a jmelí 2020 (Jojo and Bowbow Super Special)
  • Skvělý plážový dort 2020
  • 2021 Spring Break Double Take (Jojo a Bowbow Book #8)

JoJo ceny a nominace

  • Jojo siwa vyhrál in 2017 ocenění za Nickelodeon Kids' Choice Awards v kategorii Oblíbený interpret virální hudby.
  • Jojo siwa vyhrál in 2018 ocenění za Nickelodeon Kids' Choice Awards v kategorii Oblíbený hudební YouTube Creator.
  • Nick Cannon a JoJo Siwa (Lip Sync Battle Shorties) byli nominován in 2019 pro Nickelodeon Kids' Choice Awards v kategorii Oblíbený televizní moderátor.
  • Jojo siwa vyhrál in 2019 ocenění za Nickelodeon Kids' Choice Awards v kategorii Oblíbená hvězda sociální hudby.
  • Jojo siwa vyhrál in 2020 ocenění za Nickelodeon Kids' Choice Awards v kategorii Oblíbená hvězda sociální hudby.

Zajímavá fakta o Jojo Siwa

  • JoJo nesnáší, když lidé jedí s otevřenými ústy.
  • JoJo se učí doma.
  • Nejhorším zvykem JoJo je kousání nehtů.
  • JoJo má dvě EP: DREAM: The Music a Celebrate.
  • JoJo oblíbené jídlo je pizza.
  • JoJo hrála v show „The Masked Singer“ a byla T. Rex.
  • JoJo má panenku, která zpívá „Bumerang“. Bohužel se dá koupit jen v Americe.
  • Oficiálně vyšla 22. ledna 2021 s nálepkou gay. Řekla však, že nejpřesnější výraz by byl pansexuál, i když na to stále přichází. 
  • Již dříve naznačila svou sexualitu 20. ledna 2021 na TikTok. Neprozradila, kdo je její přítelkyně, kromě toho, že její křestní jméno je Kylie.
  • JoJo řekla, že si s Kim Kardashian pravidelně povídá poté, co se dozvěděla, že Kimina nejstarší dcera North je velkým fanouškem.
  • JoJo vystupoval v epizodě Keeping Up With The Kardashians sezóně 17, kde se North setkává s JoJo a natáčí spolu video. North se od té doby objevila v několika videích se svým hrdinou.
  • JoJo pro sebe a svou rodinu koupila v únoru 3.5 byt za 2020 milionu dolarů na předměstí LA Tarzana.
  • JoJo se poprvé objevila v televizi jako miminko v reklamě na podlahy.
  • Její znamení zvěrokruhu je Býk.
  • V roce 2017 JoJo prozradila, že chodí na taneční kurzy, i když už netancuje.
  • Většina jejích luků je ručně vyrobená Jessalynn a vlastní přes 600 luků.
  • Narozeniny bratra JoJo jsou den po jejích narozeninách. Její bratr je o tři roky starší než JoJo.
  • Má své vlastní kolekce ve spolupráci s různými řetězci Target, Tilt Dancewear, Walmart a Claire's. 
  • JoJo by se ráda nechala zeštíhlit na Kids' Choice Awards.
  • Její oblíbený styl tance je jazz.
  • V březnu 2016 uvedla, že její oblíbené sólo, které kdy v show udělala, bylo Ukážu ti temnou stránku.[11]
  • V roce 2016 JoJo hostovala v show The Thundermans na Nickelodeonu.
  • V roce 2016 hostovala v pořadu Bizaardvark na Disney Channel.
  • V roce 2017 spoluhostila v pořadu Lip Sync Battle Shorties s Nickem Cannonem na Nickelodeonu.
  • Přiznala, že Dance Moms sledovala od první sezóny, než se v nich konečně objevila.
  • JoJo miluje Starbucks. Jejím oblíbeným nápojem je francouzské vanilkové latte, osvěžující ibišek s velmi bobulovitým ovocem a limonáda z marakujového čaje se dvěma malinami.
  • JoJo a Jess hostili zahraničního výměnného studenta z Koreje.
  • Ví, jak mluvit korejsky.
  • Její přirozená barva je hnědá. Jessalyn, matka JoJo, přiznala během epizody AUDC, že odbarvovala vlasy JoJo od velmi mladého věku.
  • Soutěžící z AUDC přezdívali JoJo a její mámě „Cirkus Jessalyn a JoJo“. Byla to hra na Disney Channel show zaměřená na předškolní děti.
  • Abby přiznala, že to byl nápad producenta přivést JoJo než její vlastní.
  • Její nejoblíbenější věc na Dance Moms je, že cestovala a pracovala s novými lidmi.
  • JoJo měla své první sólo, když jí byly dva roky.
  • Dříve soutěžila se třemi různými studii. V roce 2008 soutěžila s SYNERGY tech Jazz, v roce 2011 CPD Intermix Dance Co. Začátkem roku 2013 JoJo soutěžila za True Dance & Co., studio vlastněné kolegou Shari z druhé řady AUDC.
  • Jojo měl vadu řeči. Když byla mladší, bylo to výraznější, ale stále je to občas slyšet.
  • Jejím hitem je singl „Boomerang“, který má na YouTube téměř miliardu zhlédnutí!
  • JoJo v roce 2019 koncertovala po Velké Británii, Austrálii a Velké Británii.
  • V roce 2020 si zahrála ve filmu The Masked Singer.
  • JoJo byla teprve v 6. třídě, když se připojila k týmu ALDC Junior Elite Competition v 5. sezóně Dance Moms.
  • JoJo se v roce 2020 postavila za Abby Lee Miller poté, co Brook Hyland zveřejnila TikTok ukazující, že má pro Abby doporučení kamaráda na Facebooku.
  • Dívky si dělaly legraci z JoJovy vlasové linie.
  • Své narozeniny sdílí s Willem Simmonsem.
  • JoJo je třetí blonďatá OG tanečnice v týmu ALDC Elite Competition.
  • V roce 2020 JoJo a Mackenzie bránili Giannu poté, co bývalá taneční máma Christi Lukasiak v živém zoomovém hovoru řekla, že Gianna není přátelská a že Gia je jako Abby.