JoJo Siwa

Hvem er JoJo Siwa?

Jojos rigtige navn er Joelle Joanie Siwa, og hun blev født den 19. maj 2003. Hun er en amerikansk sangerinde, danser, skuespillerinde og YouTube-personlighed. Jojo og hendes mor Jessalynn Siwa optrådte i to sæsoner på Dance Moms. Jojo er også berømt for sine singler "Kid in a Candy Store" og "Boomerang". Jojo skriver dagligt på sin YouTube-kanal "Its JoJo Siwa" om hendes daglige liv. Hun var en af ​​de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden på Time's årlige liste i 2020.

JoJos personlige liv

JoJo begyndte at date en TikTok-stjerne Mark Bontempo i 2020. Deres forhold startede i august og sluttede til sidst i november.  

I januar 2021 udkom Siwa som en del af LGBTQ + fællesskab. JoJo tilføjede, at hun ikke ønsker at mærke sin seksualitet, og faktisk kender hun ikke svaret. 

JoJo Siwa afslørede offentligt, at hun er i et forhold med sin bedste ven, Kylie Prewi februar 2021. Hun udtalte senere, "Teknisk vil jeg sige, at jeg er panseksuel, fordi det er sådan, jeg altid har været hele mit liv, ligesom mit menneske er mit menneske." I samme interview nævnte Siwa, at hun også bruger udtrykkene "homo" og "queer".

Kontrovers af JoJo Siwa

JoJo udgav et makeup-kit på et tidspunkt i sin karriere. Dette skønhedssæt viste sig at være snøret med Asbest og trukket tilbage fra markedet. JoJo Siwa undskyldte offentligt for denne hændelse.

Dababy, en berømt sangerinde, udgav en sang ved navn "Beatbox" den 19. marts 2021. Denne sang har vundet over 4 millioner visninger. Fans kunne åbenbart godt lide det, men der var et problem med en af ​​dens linjer, “N*gga, din ab*tch, JoJo Siwa (B*tch)”. JoJo delte aldrig sin mening om denne hændelse, men James Charles havde den ikke. Han kaldte offentligt ud af Dababy på Twitter "Kan nogen venligst forklare, hvorfor Dababy disserer JoJo Siwa, når hun er 10 gange rigere, 12 år yngre og 2 tommer højere end ham". Dababy reagerede straks for at afklare misforståelsen “@itsjojosiwa, min 3-årige prinsesse er din nummer 1 fan. Jeg købte hende alle de produkter, du har ude. Hun tror, ​​hun er dig. Lad dem ikke narre dig til at tro, at jeg nogensinde har haft et problem med dig. Mit ordspil gik bare hen over hovedet på dem. Al kærlighed fra min side, shawty. Bliv ved med at skinne!" Som det viste sig, var det slet ikke meningen, at det skulle disponere JoJo. DaBaby bruger faktisk sit navn i et ordspil for at kalde sine fjender svage. "Siwa" er en homofon af "se hvorfor." Dababys rigtige navn er Jonathan Kirk og gæt hvad? Hans kaldenavn var også JoJo, da han var ung. Det betyder, at linjen kan læses som "Jonathan se hvorfor". 

JoJo Siwa har aldrig offentligt udtrykt sine tanker om denne hændelse eller reageret på Dababys tweet.

Hvor meget tjener JoJo Siwa? Nettoværdi!

JoJos nettoformue anslås at være overstået $ 20,000,000 pr. 2021.

Hun er en ret berømt YouTube-stjerne, men hendes YouTube-indtjening er langt fra hendes primære indtægtskilde. 

JoJo ejer sin linje af hårsløjfer med den britiske modekæde Claire's og forskellige boligindretninger, skønhedstilbehør. Hun har endda en helhed række dukker dedikeret til hende i samarbejde med amerikansk butik JC Penney.

JoJo havde adskillige tv-optrædener gennem sin karriere og optrådte endda i et spil. JoJo Siwa underskrev en kontrakt med Nickelodeon om at optræde i en film kaldet Blurt! og tv-serien Lip Sync Battle Shorties. Hun er også en spilbar karakter i racerspillet Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix.

Hun er også berømt for de mange sange, hun skabte. JoJo tog på sin DREAM Tour i samarbejde med Nickelodeon for at optræde ved en livekoncert foran sine fans.

JoJos sociale medier

  • itsjojosiwa TikTok følgere: 37,000,000
  • itsjojosiwa Instagram følgere: 11,000,000
  • JoJo Siwa! Twitter følgere: 618,200
  • Det er JoJo Siwa YouTube-abonnenter: 12,300,000
  • ItsJoJoSiwaGames Twitch-følgere: 15,400

JoJos singler

  • JoJo optog "Boomerang" i 2016 og blev præmieret af Recording Industry Association of America med 2×Platinum certificeringer.
  • JoJo optog "Barn i en slikbutik” og "Hold dramaet" i 2017. Begge blev præmieret af Recording Industry Association of America med Guld certificering.
  • JoJo optog “Hver pige er en super pige”, “Høje sko”og “Bliver kun bedre” i 2018. Sidstnævnte er en del af DREAM. Musik albummet.
  • JoJo optog "Bop!" i 2019 som en del af Fejr musikalbum.
  • JoJo optog "Uden stop" i 2020.

JoJos albums

  • Album DREAM. Musikken blev udgivet den 16. november 2018 af Viacom International. Format: Digital download, streaming og placeret 22. i US Kid bedst sælgende musikalbum.
  • Album fejre blev udgivet den 12. april 2019 af Viacom International. Format: Digital download, streaming og placeret 12. i US Kid bedst sælgende musikalbum.
  • JoJos Rockin' julealbum blev udgivet den 13. november 2020 af Viacom International. Format: Digital download, streaming og placeret 17. i US Kid bedst sælgende musikalbum.

JoJos bibliografi

  • 2017 JoJos guide til det søde liv: #PeaceOutHaterz
  • 2018 Things I Love: A Fill-In Friendship Book
  • 2018 JoJo Loves BowBow: A Day in the Life of the World's Cutest Canine
  • 2018 JoJos guide til at lave din egen sjov: #GørDetSelv
  • 2018 JoJo og BowBow indtager scenen
  • 2019 JoJo og BowBow: Candy Kisses
  • 2019 JoJo og BowBow: The Posh Puppy Pageant
  • 2020 Jingle Bows and Mistelten (Jojo and Bowbow Super Special)
  • 2020 The Great Beach Cake Bake
  • 2021 Spring Break Double Take (Jojo and Bowbow Book #8)

JoJos priser og nomineringer

  • Jojo siwa won in 2017 en pris for Nickelodeon Kids' Choice Awards i kategorien Yndlings viral musikkunstner.
  • Jojo siwa won in 2018 en pris for Nickelodeon Kids' Choice Awards i kategorien Yndlingsmusikalsk YouTube-skaber.
  • Nick Cannon & JoJo Siwa (Lip Sync Battle Shorties) var nomineret in 2019 til Nickelodeon Kids' Choice Awards i kategorien Yndlings-tv-vært.
  • Jojo siwa won in 2019 en pris for Nickelodeon Kids' Choice Awards i kategorien Yndlingsstjerne for social musik.
  • Jojo siwa won in 2020 en pris for Nickelodeon Kids' Choice Awards i kategorien Yndlingsstjerne for social musik.

Interessante fakta om Jojo Siwa

  • JoJo hader, når folk spiser med åben mund.
  • JoJo er hjemmeundervist.
  • JoJos værste vane er at bide negle.
  • JoJo har to EP'er: DREAM: The Music og Celebrate.
  • JoJos yndlingsmad er pizza.
  • JoJo medvirkede i showet "The Masked Singer", og hun var en T.Rex.
  • JoJo har en dukke, der synger "Boomerang". Desværre kan det kun købes i Amerika.
  • Hun kom officielt ud den 22. januar 2021 med mærket homoseksuel. Hun sagde dog, at det mest præcise udtryk ville være panseksuel, selvom hun stadig er ved at finde ud af sig selv. 
  • Hun havde tidligere antydet sin seksualitet den 20. januar 2021 på TikTok. Hun har ikke afsløret, hvem hendes kæreste er, bortset fra at hendes fornavn er Kylie.
  • JoJo sagde, at hun og Kim Kardashian taler regelmæssigt efter at have lært, at Kims ældste datter North er en stor fan.
  • JoJo var med i et afsnit af Keeping Up With The Kardashians sæson 17, hvor North møder JoJo og filmer en video sammen. North har optrådt i flere videoer med sin helt siden.
  • JoJo købte en ejerlejlighed på 3.5 millioner dollars i LA-forstaden Tarzana til sig selv og sin familie i februar 2020.
  • JoJo optrådte først på tv som baby i en reklame for gulve, af alle ting.
  • Hendes stjernetegn er en Tyr.
  • I 2017 afslørede JoJo, at hun tager dansekurser, selvom hun ikke danser mere.
  • De fleste af hendes buer er håndlavede af Jessalynn, og hun ejer over 600 buer.
  • JoJos brors fødselsdag er dagen efter hendes fødselsdag. Hendes bror er tre år ældre end JoJo.
  • Hun har sine egne kollektioner i samarbejde med forskellige kæder Target, Tilt Dancewear, Walmart og Claire's. 
  • JoJo ville elske at blive slimet til Kids' Choice Awards.
  • Hendes foretrukne dansestil er jazz.
  • I marts 2016 udtalte hun, at hendes yndlingssolo, hun nogensinde havde lavet i showet, var I'll Show You the Dark Side.[11]
  • I 2016 gæstede JoJo et show, The Thundermans på Nickelodeon.
  • I 2016 gæstede hun i et show Bizaardvark på Disney Channel.
  • I 2017 var hun medvært i et show Lip Sync Battle Shorties med Nick Cannon på Nickelodeon.
  • Hun indrømmede, at hun så Dance Moms siden den første sæson, før hun endelig optrådte i dem.
  • JoJo elsker Starbucks. Hendes yndlingsdrik er en fransk vanilje latte, en meget bær hibiscus opfrisker og passion te limonade med to pumps hindbær.
  • JoJo og Jess var værter for en udenlandsk udvekslingsstudent fra Korea.
  • Hun ved, hvordan man taler koreansk.
  • Hendes naturlige farve er brun. Jessalyn, JoJos mor, indrømmede under en episode af AUDC, at hun har bleget JoJos hår siden en meget ung alder.
  • Andre deltagere i AUDC med tilnavnet JoJo og hendes mor "Jessalyn og JoJo cirkus". Dette var et stykke på et Disney Channel-show rettet mod førskolebørn.
  • Abby indrømmede, at det var producentens idé at bringe JoJo ind end hendes egen.
  • Hendes yndlingsting ved at være på Dance Moms er, at hun rejste og arbejdede med nye mennesker.
  • JoJo havde sin første solo, da hun var to år gammel.
  • Hun konkurrerede tidligere med tre forskellige studier. Hun konkurrerede med SYNERGY tech Jazz i 2008, CPD Intermix Dance Co i 2011. I begyndelsen af ​​2013 konkurrerede JoJo for True Dance & Co., studiet ejet af anden AUDC-sæson-besætningsmedlem Shari.
  • Jojo havde en talefejl. Det var mere fremtrædende, da hun var yngre, men man kan stadig høre det nogle gange.
  • Hendes hitsingle er "Boomerang", som har næsten en milliard visninger på YouTube!
  • JoJo turnerede på tværs af Storbritannien, Australien og Storbritannien i 2019.
  • Hun medvirkede i The Masked Singer i 2020.
  • JoJo var kun i 6. klasse, da hun sluttede sig til ALDC Junior Elite Competition Team i sæson 5 af Dance Moms.
  • JoJo stod op for Abby Lee Miller i 2020, efter at Brook Hyland postede en TikTok, der viste, at hun havde en venindeanbefaling på Facebook til Abby.
  • Piger gjorde grin med JoJos hårgrænse.
  • Hun deler sin fødselsdag med Will Simmons.
  • JoJo er den tredje blonde OG-danser på ALDC Elite Competition Team.
  • I 2020 forsvarede JoJo og Mackenzie Gianna, efter at den tidligere dansemor Christi Lukasiak sagde i et live zoom-opkald, at Gianna ikke var venlig, og at Gia var som Abby.